Over De Plataan

In 1979 is, in het hart van het mooie dorp Zwaag, De Plataan gebouwd als cultureel centrum voor de gemeenschap. De zalen worden sindsdien veelvuldig gebruikt door muziekverenigingen, dansverenigingen, toneelgezelschappen, sport- en yogalessen, en talloze andere gezelschappen.

Op onze website kunt u informatie vinden over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot het huren van de zalen, de huurtarieven, bevindingen van onze huidige gebruikers en uiteraard onze contactgegevens.

De Plataan is gevestigd in Zwaag, aan de Pastoor Nuijenstraat 1.

Stichting Cultureel Centrum De Plataan is een op zichzelf staande stichting in de gemeente Hoorn. De stichting wordt actief beheerd door een bestuur van vrijwilligers bestaande uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en twee bestuursleden. Daarbij zijn er voor de dagelijkse gang van zaken beheerders in dienst.

De zalen van De Plataan hebben een moderne en warme uitstraling. Het centrum beschikt over drie ruime, lichte zalen die zich ook uitstekend lenen voor bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende sinterklaas- en carnavalsfeest voor de kleinste inwoners van Zwaag.

Indien u vragen heeft, een reservering wenst te maken of voor een vrijblijvende rondleiding, kunt u op werkdagen contact opnemen.

Klik hier voor de contactgegevens.

BOVENZAAL

Grootte: 15 x 10 meter

SPIEGELZAAL

Grootte: 15 x 10 meter

VOORZAAL

Grootte: 16 x 11 meter